Om Modesalongen

Hej och välkommen till Modesalongen.se!

Vad kul att du hittat hit!

Den här webbplatsen är till för dig som vill lära dig mer om mode och design. Allra främst när du är i färd med att utöka sminklådan, badrumshyllan eller garderoben.

Med hjälp av guider, artiklar, tips och råd så vill vi hjälpa människor att utvecklas och bli mer kunniga. Vår passion och expertis är skönhet och mode, så det faller sig naturligt att vi också skriver om detta.

På Modesalongen så jämför och listar vi våra favoritprodukter. Dessa listor är framtagna genom att vi antingen själva har testat produkterna, eller så har vi sammanfattat vad den stora massan tycker om varje enskild produkt. Vi läser tester, betyg, omdömen och diskussioner kring varje produkt vi recenserar – oavsett om vi testat den eller ej.

På så sätt har vi möjlighet att erbjuda en rättvis sammanfattning av varje produkt och kategori. All text som skrivs på den här webbplatsen är helt och hållet vår egna åsikt. När vi säger att en produkt är bäst, så betyder det att den är bäst enligt vår åsikt och smak.

Alla texter som du läser här är blott vår åsikt. Det som är fint eller bra för personen till vänster är inte nödvändigtvis fint och bra för personen till höger.

Vi som skriver på sajten är en grupp modeintresserade frilansjournalister. Vi alla har tidigare arbetat med texthantering, design och/eller mode. Med kunskap och erfarenhet vill vi hjälpa människor att utveckla detta intresse som så många av oss delar.

Vi vill inspirera, motivera och tipsa!

Om du skulle ha några frågor så är du alltid välkommen att höra av dig till oss genom att fylla i formuläret här nedanför.

Med vänliga hälsningar,
Redaktionen på Modesalongen